GOURMET MENU

Menuforslag 7 timers arrangement, alt  inklusiv kun kr. 850,- 

Ekstra time, pr. påbegyndt time kr. 125,-

  • Velkomstdrink: Asti
  • Jordskoksuppe med trøffel-svampepuré og bacon og æbletern.
  • Stegte kammuslinger med blomkålscreme.
  • Tornedos med morkelsauce.
  • Garteau marchel (lækker chokoladekage) , vaniljeparfait og bær.
  • Kaffe / the, 1 cognac eller likør.
  • Øl- vand – vine ad libitum.​

 

 

5 timers menu Kr. 485,-  fra kl. 13,00 til 18,00

5 timers menu Kr. 585,- fra kl. 18,00 til 23,00

Retterne er tallerken anrettet og tilbydes kun 1 gang.  Tillæg for stegeretten tilbydes 2 gange kr. 85,-

  • Flødelegeret hønsekødsuppe og hønsefarseret pandekager og urter.
  • Cevice af fersk laks med syltet fennikel og peberrodscreme.
  • Kreolsk rejecocktail med avocadopure, salsa og creme fraiche.
  • Rejecocktail med thousand Island dressing
  • Helstegt oksehøjreb, pommes Anna, grill stegte grønne asparges, champignon og cherrytomater, hertil sauce bearnaise eller pebersauce.
  • Helstegt kalvefilet,  bagte løg, porre souffle, stegt palmekål,  asparges kartofler og kalvesky med kirsebær.
  • Helstegt svinekam fra Iberico gris (meget smagfuldt  svinekød fra Spanien) hertil  tortillas med courgetter og svampe og pandestegte grøntsager
  • Indbagt is på makronbund, jordbær og marengs.
  • Crepes suzette, flamberet pandekage i lækker appelsinsauce hertil vaniljeis.
  • Blød chokoladekage, vaniljeis og bær
  • Hjemmelavet vaniljeis med nougat og mørk chokolade, hindbærcoulis