GRILL OG BBQ

Tilbyd dine gæster en anderledes grill oplevelse, med lækkert smagfuldt kød.

5 timers arrangement kr. 625,- inkl. øl, vand og vine under middagen.
7 Timers arrangement klr. 750- inkl. øl vand, vine samt 1 cognac eller likør.

Vi tænder op i grillen og tilbyder lækker mørt og smagsfuld grillstegt kød.

Forret

  • Vores grillstegte laksefilet med fennikelsalat og urter eller røget laksetatar med krydderurter.

​Buffet (Vælg min. 3 slags kød).

  • Her har vi stegt noget af det bedste kød til et grill arrangement.
  • Iberico Presa (Nakkefilet).
  • Helstegt skinke, med sprød svær. (Duroc gris).
  • Har du ikke smagt Spansk Iberico svinekød kan du glæde dig til denne nakkefilet. Spansk sortfods gris der lever af agern, græs og urter. Kødet har en helt fantastisk smag.
  • Helstegt oksespidsbryst fra Freygaard choko. Kødet er særdeles smagfuldt – og ja, de er opfordret med chokolade som er en del af fodersammensætningen.
  • Kødfulde gnaveben St. Louis Style (Marineret kødfulde brystben).​
  • Short Ribs, lækre kødfulde ribben af okse.
  • Helstegt oksetyndsteg på ben.
  • Helstegt oksehøjreb (min. 30 kuverter).
  • BBQ stegte kylling. Vi kalder dem for butterfly, idet vi har fjernet rygbenet og delt kyllinge, således den bliver grillet både på ben- og skindsiden.

Tag godt fra af lækkert tilbehør

  • Coleslaw.
  • Salat af grillstegte grønne asparges.
  • Cherrytomater og svampe.
  • Bagt kartoffelmos med cheddarost.
  • Cæsarsalat.

​Slut af med en lækker dessert

  • Jordbærdrøm: Syltet jordbær på makronbund og vaniljeis pyntet med chokolade.
  • Kaffe og muffins.​

BBQ MENU.

  • Varmrøget laks med peberrodcreme, ærtepure og urter, hertil ølandsbrød.
  • Grill tallerken: Marineret tigerrejer – grillet auberginerulle med fetacreme, baconbagte grønne asparges.
  • Variation af 3 slags laks: Kold røget laks – limemarineret laks – laksetatar og syltet urter, hertil ølandbrød.
  • Skaldyrssalat: Grillet kammuslinger, grillet tigerrejer på bund af sprøde salater, blommetomat, croutons, krydderurter og cæsardressing.

BUFFET LOW AND SLOW COOKED BBQ MENU

  • Barbecue spareribs af frilandsgris – Amerikansk brisket – pullet pork – hot chicken – hjemmelavet oksepølse – flødekartofler – broccolisalat -baconærter med majs og peber – coleslaw – cæsarsalat –  mixet salat – ølandsbrød.

Kødet er grillet på en Traekker pillegrill i op til 22 timer, hverved blive kødet ekstremt saftigt og mørt med en fantastisk røgsmag.

 

DESSERT.

  • Grillstegt banan og ananas med mørk rom og vaniljeis.
  • Flamberet pandekager med appelsinsovs, mandler og vaniljeis.
  • Indbagt is på bund af makron og jordbær toppet med marengs og flamberet.

 

5 timers arrangement…………………………………. Kr. 650,-

Vælg forret – BBQ MENU – DESSERT

  • Velkomst: Cider af hyldeblomst.
  • 1 glas hvidvin
  • 2 glas rødvin
  • 1 glas dessertvin
  • Kildevand
  • Kaffe og brownies.