REJSESELSKABER

Smag på middelalderen kr. 145,- inkl. 1 krus øl eller saft af hyldeblomst.
(kun ved samlet bestilling af samme menu, ved min. 12 personer).

Ridder svanes fad

  • Rødbede stegte sild med peberrod.
  • Kogt røget flæsk og middelalderpølse serveret med fermenteret kål, honningsennep og rødbeder.
  • Brieost, frugt og nødder.
  • Brød og smør

Skibsdrengens fad

  • Skiver af hjemmerøget svinekød.
  • Varmrøget laks med mandler og hvidløg.
  • Æggeost (en dessert af æg-sukker og rosiner).
  • Brød og smør.

Griffenholms favorit

  • Salat af røget sild med æggeblomme og radiser.
  • Postej af hønse- og svinekød tilsmagt med spidskommen og safran.
  • Knapost med krydderurter.

Ridder hermands fad

  • Kødfulde gnaveben – middelalderpølse – kyllingelår stegt med kanel og ingefær.
  • Hertil honningsennep – rødbeder – brød og smør.

Middelalderbuffet (kr. 195,-)

  • inkl. 1 krus øl eller saft af hyldeblomst.
  • Begynd med rødbede stegte sild og peberrod.

Fortsæt til buffet bestående af:

  • Postej af kylling og svinekød tilsmagt med safran og spidskommen.
  • Kanel og ingefær stegte kyllingelår.
  • Kødfulde gnaveben.
  • Fermenteret kål.
  • Kogt kold flæsk og pølse.
  • Salat fra kålgården.
  • Honningsennep.
  • Syltet rødbeder.
  • Knapost med purløg og kommen.
  • Brød og smør.​

​​Eftermiddags kaffe og kage I cafehuset kr. 40,-