BBQ CAFE

SE BBQ MENUER TRYK HER

Middelaldercentrets udendørs Cafè åbner den 01. maj med amerikansk Barbecue og Smoker, klassiske amerikanske retter som short ribs og baby back ribs, burgere med pulled pork og langtidsstegt oksespidsbryst, hjemmelavet pickles og coleslaw.

Typisk for disse retter er at kødet velkrydret og er tilberedt i en såkaldt smoker, ved lav varme, op til 22 timer. Hermed bliver kødet ekstremt saftigt og mørt med en meget fin røgsmag.

Åbningen sker i samarbejde med den kendte “Smokey” i Foteviken Museum tæt ved Malmø. Her langes der 100 vis af burgere over disken dagligt og der er ventetid på short ribs og baby back ribs.

Oksekødet er fra kvier der er født i Finland og opfordret med chokolade som en del af fodersammensætningen.

Pulled pork er fra Danske frilandsgris, der har levet et godt og frit liv.

 

 

PULLET DUCK (CONFITERET AND).

PULLET BRISKET AF OKSESPIDSBRYST.

PULLET LAKS, VARMRØGET MED PEBERRODSMAYO OG LIMECREME.

BABY BACK RIBS SAINT LOUISE STYLE

BUFFALOW CHICKEN WINGS

BBQ SPARERIBS

SHORT RIBS

PULLED PORK